Talasso Scrub Anti-Acqua
Talasso Scrub Anti-Acqua

Vochtafvoerend - inhoud 300 gr

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een uitzonderlijke bodyscrub met een vijfvoudige werking:
• exfoliërend en hydraterend
• vochtafvoerend
• afslankend
• voedend
• vitaliserend
De synergetische werking van zeezouten, suikerriet, essentiële oliën en specerijen biedt alle weldadige effecten van de thalasso- en aromatherapie, terwijl tegelijkertijd een mix van vochtafvoerende en lipolytische phytoextracten een krachtige afslankende en vochtafvoerende werking biedt. Dit alles wordt versterkt door het ‘sauna effect’ van het product. Het resultaat? Een zuivere, gladde en soepele huid, een veerkrachtiger en gladder lichaam met verminderde vochtophopingen en een heerlijk licht en weldadig gevoel als na een complete hammam-behandeling. Voor een strakker silhouet.

Geschikt voor alle huidtypen.

Voor alle Talasso scrubs van Collistar geldt dat de huid na gebruik ongelooflijk zacht en gehydrateerd is, zodat je geen bodylotion hoeft te gebruiken. Maakt de huid beter ontvankelijk voor werkzame bestanddelen van andere producten. 

Hoe te gebruiken
Op het lichaam masseren, met extra aandacht voor de ruwere huidgebieden. Afspoelen onder de douche of in bad. Kan worden gebruikt op de vochtige huid voor een milde scrub of op de droge huid voor een intensiever scrub effect. Voor de beste resultaten één à tweemaal per week gebruiken.

Inhoud 300 gr

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.