Foto

Toch niet helemaal tevreden? Ruilen of retourneren is geen probleem

Toch niet helemaal tevreden? Je hebt altijd het recht om een ongeopend product zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen aan ons te retourneren. Mocht je je bedenken direct nadat je een bestelling hebt gedaan, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@yourperfectglow.nl. 

Bij verbreking van de verzegeling of het openen van het product is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor de retourzending naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa Euro 6,95 per pakket. We adviseren je het pakket verzekerd aan ons te versturen. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Zodra we je pakket retour hebben ontvangen, krijg je hiervan bericht van ons. Is alles door ons nagekeken en ook goedgekeurd dan storten we het bedrag binnen 14 dagen terug, exclusief de kosten van je retourzending.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht vragen we je zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@yourperfectglow.nl. Geef hierbij duidelijk aan welk(e) product(en) je wilt retourneren. Zodra je een bevestiging van ons per mail ontvangt kun je je bestelling aan ons retourneren. Verpak het product c.q. de producten zorgvuldig en in de originele verpakking. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in originele staat ontvangen is. Helaas kunnen we geen geld teruggeven voor producten die na ontvangst zijn geopend, gebruikt of beschadigd of die niet in staat van doorverkoop zijn.