REN
REN Skincare - Clean to Skin - Clean to Planet

Zeg ja tegen natuurlijke bio-actieve stoffen die de huid helpen zichzelf te helpen. Nee tegen agressieve chemicaliën en nee tegen verspilling. 

Wat er op je huid gebeurt is de sleutel. REN Skincare gebruikt alleen bio-actieve stoffen die de gezondheid van de huid ten goede komen, ingrediënten die de werkzaamheid van de formule beschermen en het een genot maken om te gebruiken. Het resultaat? Schone, veilige huidverzorging, zonder gifstoffen, agressieve of controversiële chemicaliën en zonder irriterende stoffen. Sommige conventionele huidverzorgingsproducten kunnen de huid beschadigen. En onze planeet. REN Skincare is op een missie om dat te veranderen, allemaal door schoon te zijn.

Het doel van REN: geen afval in 2021. 100% recyclebare verpakking, navulbare oplossingen, flessen gemaakt van teruggewonnen oceaanplastic. Er wordt gewerkt aan een afvalvrije toekomst. En om de huidige afvalproblematiek aan te pakken, heeft REN actie ondernomen. Met de wereldwijde activistische partner, Surfrider, ruimt zij nu stranden en oceanen wereldwijd op.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Anti-Fatigue Exfoliating Body Scrub

REN Clean Skincare Atlantic Kelp en Magnesium Salt Exfoliating Body Scrub

32,95

visibility

Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask

Kalmerend gezichtsmasker dat roodheid en irritatie helpt verlichten

31,50

visibility

Micro Polish Cleanser

Twee-in-één formule die diep reinigt en zachtjes exfolieert voor een zuivere, vernieuwde en stralende huid

24,95

visibility

Omega 3 Optimum Skin Oil

Versterkt de opperhuid en geeft de huid nieuwe energie

26,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.