Multivitamin Super Cream
Multi Vitamin Super Cream

Intensief hydraterende multivitamine dag- en nachtcreme

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze intensief hydraterende multivitamine dag- en nachtcreme voorziet de huid van essentiele vitamines en energie om optimaal te functioneren. Daarnaast is Multivitamin Super Cream rijk aan antioxidanten. De vitamines in deze creme zijn ingekapseld in liposomen die er voor zorgen dat de vitamines geconserveerd blijven, dat zij door de huid kunnen dringen en tot diep in de huid worden getransporteerd. Deze liposomen (in de vorm van jojobawasbolletjes) knappen open bij het aanbrengen van de creme en de vitamines komen dus dan pas vrij. De creme is vrij van siliconen en wordt onmiddellijk door de huid opgenomen.
 
De samenstelling van het vitaminecomplex in deze creme is 0.1% vitamine A, 3% vitamine B3, 2% vitamine C en 1% vitamine E. Daarnaast bevat deze creme Pollushield™, wat beschermt tegen luchtvervuiling. PatcH2O™ helpt voorkomen dat er onnodig vocht uit de huid verdampt. Daarnaast voorziet het de huid van een flinke dosis extra en langdurige hydratatie door een mix van hyaluronzuur, glycerine en ureum.

Geschikt voor alle huidtypen; vooral de vocht-/vetarme huid en bij vroegtijdige veroudering, zonschade, een vale of vermoeide teint, rokers, mensen die veel buiten zijn of bij een ongezonde levensstijl.

Hoe te gebruiken
In de ochtend en/of avond aanbrengen op gezicht, hals en decollete. Perfect te combineren met de Alpha-H vitamine serums. Bij gebruik overdag opvolgen met een SPF30 of hoger. Dit product bevat vitamine A; daarom NIET gebruiken bij zwangerschap of i.c.m. het geven van borstvoeding.

Actieve ingredienten
Met vitamine ABCE-complex, Pollushield™ en PatcH2O™.

Inhoud 50 ml

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.