MineTan

Het van origine Australische merk MineTan heeft een uitgebreid assortiment zelfbruiners, waaronder de 1 Hour Express Tan-lijn. De producten uit deze lijn bevatten een innovatieve formule die onder meer bestaat uit fast tanning actives met quad bronzing technology om het bruiningsproces te versnellen. Natuurlijk afgeleide DHA tan actives worden gecombineerd met krachtige antioxidanten, waaronder fruitextracten en aminozuren om de kleur sneller te laten ontwikkelen, dieper in de huid te absorberen en een donkere, natuurlijke kleur te creeren die langer aanhoudt. De combinatie van natuurlijke, plantaardige ingredienten bieden meerdere voordelen voor de huid, waaronder vochtinbrengende antioxidanten om de glans van de huid te stimuleren.

Voor al deze producten van MineTan geldt dat je zelf kunt bepalen hoe donker je je teint wilt hebben: een natuurlijke teint, medium of een diepere, donkere teint. Alle MineTan-formules bevatten PETA goedgekeurde ingrediënten die de huid ten goede komen. De producten zijn vrij van parabenen, veganistisch en bevatten 100% natuurlijk DHA.Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Bronze On Applicator Mitt - Better in Color

Fluweelachtige handschoen van het merk MineTan

9,99

visibility

Caramel Self Tan Foam

Niet te licht en niet te donker. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een klassieke, sun kissed teint in slechts een uur

34,95

visibility

Dark Ash Self Tan Foam

MineTan Dark Ash voor een koele, intens donkerbruine teint

34,95

visibility

Micellar Tan Water Pre-Shower

In 10 minuten naar een bronzen teint 

34,95

visibility

Original Self Tan Foam

MineTan’s originele professionele groene basisformule, veelgebruikt in salons en nu ook voor thuisgebruik

34,95

visibility

Violet Self Tan Foam

MineTan Violet geeft een rijke, donkerbruine teint geïnspireerd op de Europese zon

34,95


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.