Micro Cleanse Super Scrub

met 12% glycolzuur

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze scrub heeft een 2-in-1 werking: scrub en peeling in 1, met 12% glycolzuur en biologisch afbreekbare micro beads van jojoba-was.
 
  • Dode huidcellen worden losgeweekt; de teint verheldert en verfrist
  • Helpt lijntjes, rimpeltjes, pigmentvlekjes, grove porien en littekens vervagen en pakt keratosis pilaris (rode bultjes op bovenarmen) aan
  • Cafeine stimuleert de doorbloeding en helpt de huid aanspannen
  • Maakt de huid beter ontvankelijk voor de werking van andere producten
  • Diepreinigend, antibacterieel, verkoelend en verfrissend
Geschikt voor alle huidtypen; behalve een extreem gevoelige of beschadigde huid. Ideaal voor de aanpak van fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens en vlekjes, zonschade, rokershuid, verstopte en open poriën, vermoeide huid en vale teint én keratosis pilaris.

Hoe te gebruiken
Breng een aantal keer per week aan op de schone huid en masseer in met zachte, roterende bewegingen. Voor een diepere exfoliatie 1-3 min. laten inwerken alvorens te verwijderen met (lauw)warm water. Kan een licht tintelend gevoel geven. Dit is een normale reactie die na een aantal minuten afneemt. Door de exfoliërende werking wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Daarom altijd gebruiken in combinatie met een dagcreme met SPF, bijvoorbeeld Daily Essential Moisturiser SPF50+ van Alpha-H.

Inhoud: 100 ml

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.