Liquid Gold Luxe Resurfacing Body Cloths

Multi-functionele scrub- en verzorgingsdoekjes voor het lichaam

€ 32,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze multi-functionele dubbelzijdige doekjes van Apha-H zijn speciaal bedoeld voor het lichaam. Zij werken als scrub, bodypeeling en bodylotion in één. Bovendien bevatten de doekjes 5% glycolzuur en hebben daardoor een sterke anti-aging werking. Daarnaast helpt glycolzuur droge, ruwe plekjes zoals ellebogen en knieën, keratosis pilaris en propionibacterium acnes aan te pakken (dus ook geschikt bij onzuiverheden op rug of schouders) en ingegroeide haartjes na het scheren of waxen te voorkomen. De doekjes zijn ideaal ter voorbereiding op de zon, helpen pigmentvlekjes en littekens vervagen, stimuleren de collageen-aanmaak en helpen de huid beter vocht vast te houden

De andere zijde van het doekje is doordrenkt met o.a. kamille, algextract en aloe vera voor een hydraterende, kalmerende en verzorgende werking. Algextract is bovendien rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen.
Handig om mee te nemen op vakantie.

Geschikt voor alle huidtypen; pas op met wondjes (glycolzuur kan prikken). In het bijzonder geschikt bij een vochtarme huid, vale/doffe/oneffen huid, droge of schilferige huid, keratosis pilaris, acne op rug/schouders.

Hoe te gebruiken
Masseer met de ruwere kant van het doekje over de droge lichaamshuid om dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren. Draai het doekje daarna om en masseer met de zachte kant over de huid om deze te voorzien van de hydraterende, kalmerende en voedende ingrediënten. Eén doekje is voldoende voor het hele lichaam. De Liquid Gold Luxe Resurfacing Body Cloths kunnen dagelijks gebruikt worden.

Actieve ingredienten
5% glycolzuur, algextract, aloe vera en kamille (pH 4.5)

Inhoud 25 doekjes

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.