Liquid Gold

4-in-1 product: fungeert als tonic, serum, moisturizer én exfoliant tegelijkertijd en werkt als een 'overnight facial'

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Wereldwijde bestseller en Award-winnend product van Alpha-H door een combinatie van 5% glycolzuur en een lage pH waarde. Liquid Gold geeft de huid onmiddellijk een egalere, heldere, vollere en strakkere uitstraling en biedt meteen zichtbaar effect de volgende ochtend.
De hoge dosis glycolzuur in combinatie met een lage pH geven de collageen-, elastine- en hyaluronzuuraanmaak een boost waardoor de hydratatie verbetert en de huid voller en strakker wordt. Glycolzuur en zoethout helpen rimpeltjes, pigmentatie en zonschade aanpakken.

Geschikt voor alle huidtypen; zelfs de gevoelige huid. In het bijzonder bij het verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, vale/ongelijkmatige teint, pigment-en ouderdomsvlekjes, verdikte (rokers)huid, acne, littekens, open of vergrote poriën.

Hoe te gebruiken
Uitsluitend ’s avonds gebruiken, om de avond. Breng aan met een watje of met (schone) vingertoppen. De eerste paar keer dat je Liquid Gold gebruikt kun je een tintelend gevoel ervaren. Dit is een normale reactie die binnen een paar minuten wegtrekt. 
Bij voorkeur na het aanbrengen geen serum en/of moisturizer gebruiken om optimaal te profiteren van de hoge dosis glycolzuur. Andere huidverzorgingsproducten in combinatie met Liquid Gold zorgen voor verhoging van de pH waarde, wat de effectiviteit van glycolzuur vermindert.

Bij een gevoelige huid raden we je aan wel aansluitend een moisturizer te gebruiken. Zo heb je de voordelen van de hoge dosis glycolzuur zonder eventuele gevoeligheid. Dit maakt dat dit krachtige product toch ook geschikt is voor de gevoelige huid. Door de exfoliërende werking van glycolzuur wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik daarom overdag een dagcreme met SPF, bijvoorbeeld Daily Essential Moisturizer SPF50+.

Actieve ingrediënten 
5% glycolzuur, zoethout extract en zijde proteinen (pH 2.5).

Inhoud 100 ml

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.