Instant Facial

Onmiddellijk huidoppervlak-vernieuwende, hydraterende werking op cellulair niveau

€ 46,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Alpha-H's Instant Facial geeft meteen een huidoppervlak-vernieuwende, hydraterende werking op cellulair niveau. De 5% glycolzuur in dit product zorgt voor exfoliatie, verbetering van de hydratatie, reiniging en verfijning van de porien en daarnaast ook een vernieuwing van het huidoppervlak.
Instant Facial heeft direct een zichtbare werking. Dit product verwijdert dode huidcellen, geeft een stralende teint, verfijnt porien, matteert de T-zone, verbetert de hydratatie, geeft in 15 min. een rimpelvullend effect en onmiddellijke egalisering van roodheid en oneffenheden. Bovendien versterkt het de effectiviteit van andere huidverzorgingsproducten, make-up kan eenvoudiger worden aangebracht en blijft ook beter zitten.
Planktonextract geeft een onmiddellijk rimpelvullend effect (in 15 min.) en stimuleert de collageen- en elastine-aanmaak met 20%. Arnica en gerst verminderen roodheid, ontstekingen en glycolisatie; cipres werkt antibacterieel en helpt P.acnes bacterie reduceren; gerst is rijk aan aminozuren en antioxidanten.

Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder bij vergrote poriën, vale teint, verslapte huid, ongelijkmatige teint, zonschade, verdikte huid, (vroegtijdige) huidveroudering of acne gradatie I, II en III.

Hoe te gebruiken
Gezicht: 's ochtends en/of 's avonds na je reiniging. Breng aan op een watje en ga hiermee over gezicht, hals en decollete (vermijd de huid rond lippen en ogen). Spray rechtstreeks op de huid voor een intensievere werking en laat goed intrekken voordat je een serum en/of moisturizer aanbrengt. Instant Facial kan de eerste paar keer dat je het gebruikt een lichte tinteling geven op de huid. Dit is een normale reactie die na een aantal minuten afneemt. Door de exfoliërende werking wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Het gebruik van een huidverzorgingsproduct met SPF-bescherming overdag wordt daarom aangeraden.
Lichaam: Instant Facial kan ook op het lichaam worden gebruikt voor een snelle exfoliatie en het verbeteren van de teint of een paar dagen na het waxen of epileren om ingroei van haartjes te voorkomen.

Actieve ingrediënten 
5% glycolzuur, plankton, cipres, gerst, tijm en arnica (pH 3.3-3.5)
Bevat 93% organic werkstoffen; vrij van alcohol en olie.

Inhoud 100 ml

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.