Energizing Talasso Scrub
Energizing Talasso Scrub

Revitaliserend en herstellend - inhoud 700 gr

€ 39,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een revitaliserende en herstellende behandeling voor de lichaamshuid doordat de heilzame werking van dit product uit de zee wordt gehaald (thalassotherapie) in combinatie met een zeer zorgvuldig aantal geselecteerde essentiële oliën om zo de effecten van het exfoliëren te vergroten. Het sterkste punt van deze bodyscrub is de synergetische werking van een mix van 90 soorten zeezouten met verschillende korrelgrootte gecombineerd met een mix van plantaardige oliën en zuivere essentiële, aromatische oliën die zowel op de huid als op de reukzin inwerken.

Geschikt voor alle huidtypen.

Voor alle Talasso scrubs van Collistar geldt dat de huid na gebruik ongelooflijk zacht en gehydrateerd is, zodat je na gebruik geen bodylotion nodig hebt. Maakt de huid beter ontvankelijk voor werkzame bestanddelen van andere producten. 

Hoe te gebruiken
Op het lichaam masseren met extra aandacht voor de ruwere huidgebieden. Vervolgens afspoelen onder de douche of in bad. Deze scrub kan worden gebruikt op een vochtige huid voor een milde scrub of op een droge huid voor een intensiever scrub effect. Voor de beste resultaten een a tweemaal per week gebruiken.

Inhoud 700 gr

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.